Dostava in plačilo

Dostava / dostavni rok

Dostava pošiljk je mogoča samo na območju Slovenije. Ponudnikov pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Stroški dostave so formirani po ceniku Pošte Slovenije. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.
Kupec krije poštnino sam, kadar je znesek nakupa nižji od 100€.  Znesek pakiranja in dostave znaša: 4,30€ in vključuje DDV.. Po navodilu Pošte Slovenije je v času Koronavirusa potrebno v opombo navesti mesto dostave ( npr.: pred vrata, na balkon...). 

Pakiranje in dostava ob nakupu v vrednosti 100 € ali več sta BREZPLAČNI.

Pogoji, stroški pakiranja in dostave veljajo za nakupe znotraj Republike Slovenije.
Dostavni stroški so navedeni ob nakupu, samodejno se prištejejo pred zaključkom naročila in so razvidni na računu.
Če se odločite za plačilo naročila po povzetju, bo znesek stroškov pošiljanja višji za 1,70€ z vključenim DDV-jem, zaradi storitve odkupnine in provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije . Stroški poštnine so obračunani po trenutnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Pošta Slovenije vas z SMS sporočilom obvesti o odpremi pošiljke in predvideni dostavi na vaš izbrani naslov.

Naročeni izdelki ki so na zalogi, so pripravljeni in odpremljeni v roku 2-3 delovnih dni po prejemu naročila. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi v Sloveniji, je običajni dobavni rok med 7 in 14  delovnih dni po prejemu naročila. Kupca o tem obvestimo po e-pošti ali telefonu, najkasneje v roku treh delovnih dni od prejetega naročila. V kolikor vsi naročeni  izdelki niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.

Prejeta naročila ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.
Pridržujemo si pravico izbrati poljubno dostavno službo, če s tem lahko naročilo in dostavo izvedemo bolj učinkovito in v skladu s ceno/stroškom pošiljanja, ki je naveden ob nakupu.
Dodatne informacije lahko kupec pridobi na info@kozmetika-sofri.si  ali po telefonu 04o 363 198.

Način plačila

Izbira načina plačila vpliva na stroške nakupa.
V spletnem nakupovalnem mestu www.kozmetika-sofri.si, ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Plačilo na bančni račun punudnika (predračun):
- Ponudnik pregleda naročilo, izda predračun in ga posreduje na e-pošto kupca. Veljavnost predračuna je 3 delovne dni. Po prejetju plačila na transakcijski račun podjetja Prodiviis d.o.o., naročene izdelke odpremimo v najkrajšem času skupaj  s priloženim izdanim računom.

Plačilo s plačilnimi karticami:
- s plačilnimi karticami Visa, Mastercard
Za plačevanje s plačilnimi karticami uporabljamo plačilni sistem Paywiser. Plačilo se stranki odtegne ob odpremi naročila.

Plačilo po povzetju: V času izrednih razmer zaradi Koronavirusa plačilo po povzetju ni mogoče!
- Ponudnik izda nalog za plačilo in ga posreduje uporabniku (kupcu) ob dostavi kupljenih izdelkov. Uporabnik poravna kupnino dostavni službi ob prevzemu paketa, v gotovini ali s plačilno kartico (https://www.posta.si/zasebno/postne-storitve/prejemanje/placilo-odkupnine-pos). Upoštevajte, da je za tovrstno storitev zaračunana dodatna  provizija Pošte Slovenije v višini 1,70€ z vključenim DDV-jem.

V primeru, da je znesek naročila višji od 200€ je plačilo mogoče samo po predračunu.

Osebni prevzem:
- Naročeno blago je mogoče prevzeti in plačati v roku 5. delovnih dni od oddanega naročila, na sedežu podjetja Prodiviis d.o.o. po predhodni najavi na info@kozmetika-sofri.si ali po telefonu na številko 040 363 198.

Pri osebnem prevzemu je plačilo mogoče opraviti z gotovino ali plačilno kartico. Rezervacija izdelkov z osebnim prevzemom je časovno omejena zaradi kapacitet skladišča.