VAŠE ŽIVLJENJE JE LAHKO TAKO LEPO –
S KOZMETIKO SOFRI.

Leta 1996 sta Sonja in Gerhard Fritz združila edinstveno filozofijo izdelkov in tretmajev v blagovno znamko SOFRI. Njuna vizija je bila in je, pomagati uporabnikom do dobrega počutja, lepe in negovane kože, s celostnim - holističnim konceptom. Prispevati želita k zavesti o energijah med človekom in okoljem, ter svojim strankam pokazati, kako lahko uporabljajo in uživajo te energije v svojem življenju.

Zgodba o uspehu se je začela z linijo Color Energy, v kateri je zavestno in skrbno uporabljena moč barv, ki imajo usmerjen vpliv na um in energijo uporabnika in seveda na njegovo kožo.

Na osnovi teh načel se je SOFRI razvil v blagovno znamko, ki povezuje in uporablja moč najkakovostnejših surovin in naravnih energij. V iskanju najboljših rešitev za potrebe kupcev in prilagajanju novim zahtevam, SOFRI ves čas sodeluje s priznanimi in uveljavljenimi strokovnjaki biokemije, ki so oblikovali novi liniji White Tea in Grape Cell RAH.

Tudi linija Color Energy se je dosledno prilagajala zahtevam sodobne kozmetične nege, na primer, v edinstvenih izdelkih linije Color Energy Steam – Cell.

Mozaik izdelkov SOFRI dopolnjujejo tudi prehranski dodatki in energijska podpora z biofotonskimi diski - Color Energy Discs, za lepoto in kakovost življenja v celoti.

Sonja in Gerhard Fritz - ustanovitelja
Sonja in Gerhard Fritz - ustanovitelja