Postopek nakupa

- Trgovina vam omogoča hitri nakup izdelka s klikom "Nakup!"Če o izdelku želite izvedeti več, kliknete na naziv izdelka in se seznanite s podrobnejšim opisom. Na tem mestu s klikom na "Dodaj me v košarico" izdelek izberete. Pred tem lahko določite želeno količino in jo vpišete.
Če želite spremljati stanje vašega nakupa,  lahko to storite s klikom desno zgoraj na  "Prikaži košarico".
V  nakupovalni košarici so vidni vsi izbrani izdelki, količine, cene in skupni znesek  nakupa.
V nakupovalni košarici lahko tudi urejate naročilo, odstranite izdelek, zmanjšate ali povečate količino naročenih izdelkov, izbirate način plačila in način dostave oz. prevzema izdelkov.
- Če uveljavljate ugodnost nakupa s Kuponom, vpišite kodo in kliknite na "Vnovči kupon".
Pred oddajo naročila preglejte vsebino košarice in potrdite naročilo s klikom na "Nadaljuj na blagajno".

- V tej fazi nakupa se registrirate, v obrazec  vpišete podatke, ki so zahtevani za dobavljivost blaga. Obvezna polja za izpolnitev so označena  z zvezdico. Če ostanejo prazna, registracija ni mogoča. Ob uspešni registraciji dobite na svoj e-naslov potrditveno obvestilo o registraciji.
Stalni stranki - že registriranemu  uporabniku, se ob kliku na "Stalna stranka", spodnja polja odprejo z že izpisanimi  podatki.

- Naslov za dostavo naročenega blaga se izpiše avtomatsko in je enak naslovu, ki ste ga vnesli v obrazec "Podatki plačnika".
Če želite da vam naročene izdelke dostavimo na drug naslov, kliknite v polje "Dostavi na drug naslov" in nato vpišite zahtevane podatke. V tem primeru bo račun poslan uporabniku (kupcu), izdelki pa naslovniku.  V kolikor izberete “Dostavo na drug naslov” kot je uporabnikov (kupčev), plačilo naročenega blaga po povzetju ni mogoče. V tem primeru lahko naročeno blago plačate samo po predračunu.

- V "Vašem naročilu" izberite način plačilaPo potrditvi nakupa s klikom na  "Kupite sedaj"  prejmete  sporočilo, da je  vaše naročilo v spletni trgovini sprejeto. V sporočilu je naveden povzetek nakupa, vključno s stroški dostave.

Če izdelka, ki bi ga želeli kupiti  ni na zalogi, vas naprošamo, da nam pošljete povpraševanje. Potrudili se bomo in vam v najkrajšem možnem času sporočili rok dobave izdelka, ki ga trenutno ni na zalogi.

Uporabnik lahko nakup prekliče dokler naročilo ni sprejeto v obdelavo, oziroma najkasneje v roku ene ure po oddaji naročila in sicer preko e-pošte. Po preteku ene ure preklic ni možen in se razume, da uporabnik v celoti soglaša z nakupom.
Zgodovina naročil oz. kupoprodajna pogodba je potrošniku vedno dostopna – zahtevek potrošnik pošlje na naš e-mail naslov.

Kupon
“Imate kupon” je posebna ugodnost spletne trgovine www.kozmetika-sofri.si , ki jo uporabniki dobijo na različne načine (na letakih, družbenih omrežjih, posebnih akcijah na spletu...). Kupon prinaša različne ugodnosti pri nakupu in je časovno omejen. Kode in pravila uporabe so jasno določena. Unovčenje kupona  ugodnosti je mogoče, ko vnesete zahtevane podatke v pojavno okno.

Cene
Vse cene vsebujejo DDV in so izražene v Eurih (€). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene izdelkov veljajo za spletni nakup in so priporočene cene lastnika blagovne znamke Sofri Energy Cosmetics ( Fritz Kosmetik Großhandels GmbH). Cene ne vključujejo stroškov dostave.

Prodiviis d.o.o., lastnik spletne trgovine www.kozmetika-sofri.si si pridržuje pravico, da za kupce v spletni trgovini oblikuje in kreira posebne ponudbe, akcije in ugodnosti.

Račun
Račun je kupcu vročen glede na izbiro načina plačila in prevzema naročenih izdelkov: v elektronski obliki in/ali tiskani obliki. Na računu so razčlenjeni cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan sam preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne bomo upoštevali.