STARODAVNA ZNANJA V NOVI DOBI NEGE KOŽE.

Blagovna znamka SOFRI v svojem holističnem konceptu lepotne nege in dobrega počutja združuje razumevanje energij narave v povezanosti telesa, uma in duha.

Temelje za razumevanje tega koncepta je postavila ustanoviteljica blagovne znamke SOFRI Sonja Fritz - CIDESCO holistična kozmetologinja. Danes ta znanja prenaša v številne kozmetične centre po svetu.

Kozmetični centri SOFRI vam zato ponujajo individualne tretmaje obraza in telesa, ki so posebej prilagojeni vašim potrebam. Temelji izvajanja SOFRI tretmajev so kombinacija ljubečega in spoštljivega dotika rok in profesionalne nege, združene z energetskim potencialom.

V sestavi SOFRI produktov se zavestno izkorišča energetski potencial rastlin, mineralov in barv, s čimer se ustvarijo usklajene in uravnotežene sinergije.

Produkti v liniji SOFRI Color Energy dokazano vplivajo na raven energije v skladu s teorijo o energiji barv in energetskih centrov - čaker.

SOFRI se ne dotakne samo vaše kože, dotakne se tudi vas samih. Cilj SOFRI koncepta je harmonija vseh treh ravni - telesa, uma in duha. Ko so ti trije nivoji v ravnovesju, se počutimo dobro in naša koža žari.

woman
sofri - energija
sofri energija 2
session_3
session_4