SOFRI CELL VIBRATION SOUND MAT

Sofri Cell Vibration – Sound mat je zvočna blazina, ki združuje tradicionalno zvočno terapijo in najnovejše opcije sodobnih tehnologij.
Vsakršno neskladje v sedmih energijskih centrih telesa – čakrah vpliva na fizično in mentalno stanje človeka v obliki nelagodja in napetosti. Zvočni valovi in različne vibracije, usmerjene naravnost v energetske centre – čakre, le te aktivirajo in harmonizirajo.
V blazini SOFRI Cell Vibration Sound Mat je vgrajenih osem zvočnih generatorjev, ki se upravljajo preko zaslona na dotik. Sprožajo vibracije različnih frekvenc in prijetna nihanja glasbe glede na izbran program, v nizko frekvenčnem območju (24-60 Hz). Zvočni valovi neposredno preko hrbtenice dosegajo energetske centre telesa. Glede na potrebe izbiramo med dvanajstimi različnimi programi. Občutena masaža, ki jo povzročajo vibracije, izboljša celično komunikacijo, organi so preskrbljeni z vitalnostjo, harmonizacija se pozitivno pospeši.
SOFRI Cell Vibration Sound Mat zvočno blazino lahko namestite na katerokoli kozmetično ali masažno mizo.
Kombinacija SOFRI Color Energy tretmajev s SOFRI Color Heal Light, napravo za izvajanje kromoterapije, in SOFRI Sound Wave zvočno blazino, predstavlja nov mejnik holistične obravnave v profesionalni kozmetični negi.

VELIKOST: 180 x 65 x 9 cm, 12 V, max 8 A

Šifra: K53 Kategorija: