Naprave in pripomočki

.fl-sidebar.fl-sidebar-left.fl-sidebar-display-always.col-md-3 {
display: none !important;
}

Prikazovanje 1–12 od 27 rezultatov

 • naprava za kromoterapijo

  COLOR HEAL LIGHT

  Color HEAL Light je nova generacija barvno svetlobnih aparatov za izvajanje kromoterapije. Posebnost njegove uporabe je - barvno osvetljevanje pri katerem ni potrebno menjavati barvnih filtrov; - edinstvena LED-tehnologija; - desnosučna čista barvna svetloba brez motečih frekvenc ( dokazano s Spektroskopom); - kakovost barv v ozko omejenem nanoobmočju za namen kromoterapije. Color HEAL Light SOFRI seva čisto linearno polarizirano svetlobo. Energije barv nam dajejo regeneracijsko moč, spodbujajo življenjsko energijo, harmonizirajo in vplivajo na zmogljivost naših celic. Z daljinskim upravljalnikom in USB povezavo, vključno s programskim CD-jem.

  Beri dalje
  Nakup!
 • blazina z zvočno terapijo in infrardečim toplotnim učinkom

  SOFRI CELL VIBRATION SOUND MAT

  Sofri Cell Vibration - Sound mat je zvočna blazina, ki združuje tradicionalno zvočno terapijo in najnovejše opcije sodobnih tehnologij. Vsakršno neskladje v sedmih energijskih centrih telesa - čakrah vpliva na fizično in mentalno stanje človeka v obliki nelagodja in napetosti. Zvočni valovi in različne vibracije, usmerjene naravnost v energetske centre - čakre, le te aktivirajo in harmonizirajo. V blazini SOFRI Cell Vibration Sound Mat je vgrajenih osem zvočnih generatorjev, ki se upravljajo preko zaslona na dotik. Sprožajo vibracije različnih frekvenc in prijetna nihanja glasbe glede na izbran program, v nizko frekvenčnem območju (24-60 Hz). Zvočni valovi neposredno preko hrbtenice dosegajo energetske centre telesa. Glede na potrebe izbiramo med dvanajstimi različnimi programi. Občutena masaža, ki jo povzročajo vibracije, izboljša celično komunikacijo, organi so preskrbljeni z vitalnostjo, harmonizacija se pozitivno pospeši. SOFRI Cell Vibration Sound Mat zvočno blazino lahko namestite na katerokoli kozmetično ali masažno mizo. Kombinacija SOFRI Color Energy tretmajev s SOFRI Color Heal Light, napravo za izvajanje kromoterapije, in SOFRI Sound Wave zvočno blazino, predstavlja nov mejnik holistične obravnave v profesionalni kozmetični negi. VELIKOST: 180 x 65 x 9 cm, 12 V, max 8 A

  Beri dalje
  Nakup!
 • naprava za mezoterapijo/mezoporacijo

  MESO LIFT GOLD INTELLIGENCE

  Naprava Meso Lift Gold Intelligence je namenjena izvajanju ene najbolj učinkovitih in inovativnih metod za prenos aktivnih učinkovin (z visoko molekulsko maso) v globoke plasti kože, na da bi jo pri tem poškodovali. Mezoporacija temelji na osnovah elektroporacije. Kožno celico izpostavimo električnemu polju ustrezne jakosti in trajanja, pri čemer pride do povečanja prepustnosti celične membrane. Polje napetosti, ki ga ustvarjajo hitri električni impulzi, v koži odpre drobne kanale. Celična membrana je destabilizirana v takšni meri, da elektrostatične sile omogočajo preboj aktivnih snovi. Na ta način lahko vnašamo večje količine aktivnih učinkovin globlje v kožo.. Ob uporabi profesionalnih kozmecevtičnih proizvodov SOFRI so rezultati opazni in vidni že po prvi obravnavi. OBRAZ: • Trajnostno vlaženje kože s SOFRI 5-kratno hialuronsko kislino • Anti aging z vidnim zmanjševanjem gub • Učinkovit postopek zdravljenja kuperoze in poškodb kože, ki so nastale zaradi prekomernega sončenja • Zmanjševanje starostnih in pigmentacijskih sprememb • Izboljšanje brazgotin; TELO: • Učvrščevanje problematičnih področij • Zmanjševanje celulita • Dolgotrajno izboljšanje izgleda kože;

  Beri dalje
  Nakup!
 • bipolarna radiofrekvenca za pospeševanje tvorbe kolagena

  SOFRI MINI R.F. (RADIO FREQUENCY)

  Naprava s katero s pomočjo radiofrekvenčnih valov, ki so koži prijazni in nenevarni ustvarjamo v globjih plasteh kože toploto. Nabita koloidna zrna se zaradi gibanja, vibriranja in trenja, ki jih povzroča delovanje radiofrekvenčnih valov, segrejejo. Zaradi učinka polarizirane molekularne resonance se segreje tudi kolagen v koži. Ko se kolagen segreje na 45-60 C, se samodejno skrči in dodatno stimulira nastanek novega kolagena, da zapolni nastalo praznino. Kolagen se tako na novo razporedi, kožo obnovi, napne in naredi mehkejšo, bolj elastično in zgladi gube. Rezultat je delno opazen že takoj po opravljenem postopku, na končne učinke pa je potrebno počakati nekaj tednov. Aktivni mehanizmi delovanja: • regenerira kožo • ogreje kožo do globljih plasti • negovalni produkti prodrejo globlje v kožo • izboljša cirkulacijo • izboljša kroženje kisika in bioloških hranil • krepi delovanje celic • izboljša krvni in limfni obtok • aktivira presnovo in proizvodnjo kolagena

  Beri dalje
  Nakup!
 • multipolarna radiofrekvenca za pregrevanje podkožja in tvorbo kolagena

  MULTIPOLAR RADIO FREQUENCY

  Naprava, ki na osnovi radiofrekvenčne energije segreva globlje plasti kože, kar privede do trenutnega krčenja vezivnih - kolagenskih vlaken in stimulacije celic -fibroblastov, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. V območju delovanja multipolarne radiofrekvence se spreminja električno polje, polarnost se spremeni milijonkrat na sekundo, kar spremeni molekularno strukturo kolagena. Remodeliranje kolagena čvrsti kožo, videz njene površine je gladek, hkrati stimulira nastajanje vezivnih tkiv (elastina). V tretiranem območju povečuje prekrvitev in drenažo. Aktivni mehanizmi delovanja:• produkcija kolagenskih vlaken • izboljšanje elastičnosti, čvrstost in debeline kože • zmanjšanje gub, glajenje brazgotin • čvrstitev kože ima učinek napenjanja Z 2, 3 in 6 polarnimi nastavki.

  Beri dalje
  Nakup!
 • iglična mezoterapija za samoobnovo in pomlajevanje kože

  MICRO NEEDLING PEN

  Naprava je namenjena spodbujanju samoobnove kože s postopkom mikro iglične perforacije. Postopek vidno zmanjšuje znake staranja, kot je izguba elastičnosti kože, pojav gub, starostnih pigmentacij in brazgotin.Te mikro perforacije stimulirajo regenerativno samoobnovo kože, tvorbo novega kolagena (kolageneza) in elastina. Izboljša se vezava vlage, toničnost in čvrstost. Absorpcijska sposobnost povrhnjice se poveča, aktivne sestavine lažje prodrejo globlje v kožo. Prednost uporabe Micro Needling Pena je individualna prilagodljivost globine igle in hitrosti. S sterilnim zamenljivim igelnim nastavkom, ki je lahko opremljen z iglami različnih velikosti, je mogoče postopek posebej ustrezno prilagoditi predelu kože. Micro Needling Pen lahko na vsakem cm2 kože naredi na tisoče drobnih kanalov. Primeren je le za profesionalno uporabo.

  Beri dalje
  Nakup!
 • naprava za ultrazvok in barvno svetlobno terapijo

  COLOR SONIC

  Naprava z ultrazvokom in barvno svetlobo. Mikromasaža s 3 MHz (3 miljoni nežnih ultrazvočnih valov na sekundo) deluje mehanično in termično, izboljšuje elastičnost vezivnega tkiva. Nežen, pa vendar ultra učinkovit ionizacijski tok pospešuje in intenzivira prodiranje aktivnih učinkovin, posebej primeren za občutljive predele kože (okrog oči,na čelu). Barvna svetloba aktivira energijo v kožnih celicah in pospeši bio–kemične reakcije (628nm – rdeča, krepi in poveča dotok krvi, 525nm – zelena, uravnava in harmonizira, 413nm – modra, pomirja in sprošča).

  Beri dalje
  Nakup!
 • naprava za čiščenje kože in toplo hladno masažo

  BEAUTY LIFT WARM/COLD

  Naprava Beauty Lift Warm/Cool prispeva k temeljitemu čiščenju kože in jo pripravi na sprejem učinkovin negovalnih izdelkov. Tretma toplo-hladne masaže aktivira celični metabolizem in podaljšuje življenjsko dobo kožnih celic. Kožo razstruplja in izboljša čvrstost. Aktivni mehanizmi delovanja: • toplota spodbuja prekrvitev, izboljša mikrocirkulacijo, pospeši celično presnovo in očisti/razstruplja kožo • hlad stiska pore, učvrščuje tkivo, gladi gube, ter napne kožo • Ionizacija olajša luščenje poroženelih celic in hkrati globinsko čisti • Ionizacija - izboljša sprejemanje koncentriranih učinkovin, koža postane bolj elastična Naprava WARM/COOL z IONIZACIJO za sijočo, čisto, gladko in napeto kožo z majhnimi porami.

  Beri dalje
  Nakup!
 • naprava za telo z ultrazvokom in infrardečo svetlobo

  BODY SONIC

  Naprava z ultrazvokom in infrardečo svetlobo. Uspešno deluje proti celulitu, posebej na notranji in zunanji strani stegen, na področju trebuha, ter učvrščevanju nadlahti, za izboljšanje postave. Ultrazvočno valovanje nižje frekvence (1 MHz) zaradi mehaničnega in termičnega učinka uspešno deluje na tkivo v globini. Tlak v tkivu se poveča in ima učinek termo mikro masaže. Aktivira delovanje medcelične tekočine, maščobnih molekul in odplavlja presnovne produkte tako, da spodbudi pretok limfe. Skupaj z infrardečo svetlobo omogoča visoko koncentriranim učinkovinam, da prodrejo globlje v kožo.

  Beri dalje
  Nakup!
 • vodoodporna ultrazvočna naprava z vibracijsko masažno glavo

  FACIAL BRUSH ULTRASONIC

  Facial Brush Ultrasonic z nežnimi ultrazvočnimi valovi masira, poveča prekrvitev in pretočnost. Facial Brush - krtačka nežno odstranjuje nečistoče. Globinsko čiščenje por omogoča, da SOFRI negovalni izdelki v nadaljevanju nege prodrejo globlje v kožo. Redno izvajanje postopka oži pore in gladi gube. SOFRI Facial Brush Ultrasonic - za sijoče čisto kožo in lep ten! Naprava je vodoodporna in se lahko uporablja tudi pri tuširanju. Nastavek za telo je opisan pod številko produkta: K971-3.

  Beri dalje
  Nakup!
 • vodoodporna naprava za čiščenje kože obraza

  FACIAL BRUSH 4D

  Naprava za nežno, vendar temeljito čiščenje kože. Levo in desno, naprej in nazaj rotirajoča mehka krtačka omogoča intenzivno odstranjevanje poroženelega sloja kože, ne da bi jo dražila. Zaradi svojih mehkih ščetin je primerna tudi za nego zelo občutljive kože. Omogoča globinsko čiščenje in prijetno masažo obenem. Naprava je vodoodporna in se lahko uporablja tudi pri tuširanju.

  Beri dalje
  Nakup!
 • iglični valjček za obraz vrat in dekolte spodbuja tvorbo kolagena

  MESO COLOR LIGHT NEEDLE ROLLER

  Iglični valjček s 500 titanijevimi mikro iglicami in barvno svetlobo - zeleno (560 -5nm) je namenjen izvajanju postopka, pri katerem iglice drsijo po koži in odpirajo mikro kanale v zgornji plasti kože. Postopek ni neprijeten, je minimalno invaziven, čutimo le rahlo ščemenje. Tretma omogoča visokokakovostnim učinkovinam, da prodrejo globlje v kožo. Sproži se koži lasten mehanizem samoobnove, povečanja elastičnosti in volumna kože. Rolanje s podporo visokoenergijske barvne svetlobe je tudi učinkovit postopek zmanjševanja sprememb pigmentacije kože in glajenja brazgotin. Z oznako CE, ki jo nosi izdelek, proizvajalec izjavlja, da je pripomoček skladen z zahtevami in predpisi Evropske unije, ki urejajo to področje.

  Beri dalje
  Nakup!