Specialna nega

Prikaz vseh 5 rezultatov

 • ampule za dopolnilno nego mešane kože

  COLOR ENERGY HARMONIZING AMPOULES

  27,20 

  Smo odlična dopolnilna nega vaše kože. Nanesite nas pod svojo dnevno ali nočno kremo, harmonizirale in uravnovesile bomo delovanje vaše kože. Sonja Fritz priporoča: Učinek sestavin se poveča, če pred uporabo ampule na koži opravite postopek z Meso Color Light Needle Roller- jem (iglični valjček).

  Moje odlične sestavine:

  dekspantenol (provitamin B5), ekstrakt ginka, ekstrakt zelenega čaja, ekstrakt kitajskega datlja - Da Zao, alantoin.

  Priporočam se:

  pri nečisti, pri mešani in pri občutljivi koži.

  Količina:

  7x2 ml
  Dodaj v košarico
  Nakup!
 • zaščitni in vlažilni hidro serum ščiti pred vplivi okolja

  COLOR ENERGY POLLUTION PROTECT

  57,50 

  Sem zaščitni in vlažilni gel za dopolnilno nego. Vašo kožo ščitim pred neželenimi vplivi okolja in prostih radikalov. Delujem proti dehidraciji kože in nastajanju gub, krepim pregradno funkcijo kože. Bele perle, napolnjene z aktivnim proti onesnaževalnim ščitom, in zelene perle z aloe vero, se med nanašanjem na kožo raztopijo in okrepijo kožno bariero. Visoko in nizko molekularna hialuronska kislina, ekstrakt kaviarja in japonske krvave trave v kristalno čistem hidrogelu, povečujejo hidratacijo epidermisa. Nanesite me pod izbrano SOFRI kremo.

  Moje odlične sestavine:

  nizko in visoko molekularna hialuronska kislina, aloe vera perle, ekstrakt kaviarja, ekstrakt japonske krvave trave, proteini belega volčjega boba.

  Priporočam se:

  pri vseh tipih kože, pri koži, ki je poškodovana zaradi neželenih vplivov okolja.

  Količina:

  30 ml
  Dodaj v košarico
  Nakup!
 • eterična olja za nego obraza in telesa

  COLOR ENERGY AROME HARMONIZING SYNERGY

  26,40 

  Sem čista fito sinergija eteričnih olj za vaš osebni domači velnes. Na koži vzpostavljam ravnovesje, uravnavam njeno delovanje in učinkujem protivnetno. Moj vonj po gozdu in svežih zeliščih vam pošilja sporočilo dobrega počutja. Že nekaj kapljic mojega olja, dodanega v izdelek za nego obraza ali telesa omogoča, da aktivne sestavine prodrejo globlje v kožo.

  Moje odlične sestavine:

  eterična olja evkaliptusa, sivke, mire, manuke, ilang- ilanga.

  Priporočam se:

  pri mešani koži.

  Količina:

  10 ml
  Dodaj v košarico
  Nakup!
 • sedem koncentratov v ampulah za intenzivno nego

  COLOR ENERGY 7 DAYS SPECIAL AMPOULES

  43,40 

  Smo 7 različnih, visoko koncentriranih aktivnih sinergij v ampulah. Vsaka od nas je namenjena posebni dopolnilni negi. Uporabite nas za obnovo in uravnoteženje funkcij in zadovoljitev potreb kože. Priporočamo se v enotedenskem intenzivnem tretmaju.

  Moje odlične sestavine:

  Odlične sestavine posamezne ampule si lahko ogledate med izdelki vsake barvne linije posebej.

  Priporočam se:

  Rdeča - za učvrstitev celične strukture kože, Oranžna - za povečanje elastičnosti kože, Rumena - za povečanje odpornosti kože, Zelena - za vzdrževanje ravnovesja kože, Modra - za pomirjanje in krepitev kože, Indigo - za povečanje vlažnosti kože, Vijolična - za regeneracijo kože.

  Količina:

  7 x 2 ml
  Dodaj v košarico
  Nakup!
 • kadilna zeliščna mešanica

  COLOR ENERGY INCENSE MIX – LOVE

  15,70 

  Sem cvetlična, sladko zeliščna mešanica namenjena kadilnemu ritualu. Moj vonj krepi energijo srca in vam pomaga čutiti; ne samo na ravni racionalnega razumevanja, tudi na ravni čustev in ljubezni.

  Moje odlične sestavine:

  cvetni listi vrtnic, vanilja, cimet, styrax, beli kopal itd.; je naravno čista mešanica visoke kakovosti, izključno iz posušenih rastlinskih sestavin z naravnimi vezivnimi sredstvi, po tradiciji - izdelana ročno.  

  Količina:

  20 g
  Dodaj v košarico
  Nakup!