Kadila

KULTURA KADILNIH RITUALOV ZA TELO, UM IN DUHA

Tradicija stara tisoče let oživlja v novi dobi.

Začetki uporabe kadila segajo tisoče let nazaj. Celo visoko razvite starodavne civilizacije so uporabljale kadila za izvajanje obredov, podporo zdravljenju in bogoslužje.

Danes je starodavna tradicija prižiganja kadila še vedno zelo živa. Znanstvene raziskave dokazujejo, kako pomembno dišave vplivajo na naša občutenja in spomine.

“Lahko si zatisnemo oči, vonjavam se ne moremo upreti.”

Prižiganje kadila je postopek segrevanja in sežiganja zeliščne mešanice nad ognjem. Sestava kadilne mešanice je skrbno izbrana iz zelišč, korenin, semen, lupin, sadežev, lubja, cvetov, listov ali smol, ki ob sežiganju oddajajo aromatičen dim, sprostijo se dragoceni esencialni vonji, duše rastlin.

Dim pooseblja vidik preoblikovanja in sprememb. Ob gorenju kadila se lažje zavedamo, sprejemamo in razumevamo delovanje različnih življenjskih področij, želja, čustvovanj in okoliščin.

.woocommerce-products-header p {
font-size: 16px !important;
}

Prikaz vseh 5 rezultatov

 • Akcija! keramični kadilni grelec

  INCENSE STOVE

  32,10 

  Sem keramični kadilni grelec (glaziran, višine 11 cm in premera 12,5 cm). Uporabite me za kadilni ritual zažiganja Color Energy Incense Mix - zeliščnih mešanic. Na sito iz nerjavečega jekla natresete zeliščno mešanico in prižgete čajno svečko v stekleni posodici. Nad zelišči se bo dvigal nemoteč dim, prijeten čist vonj bo zajel prostor in deloval na vaše telo, um in duha.

  Količina:

  1 kos
  Beri dalje
  Nakup!
 • kadilna zeliščna mešanica

  COLOR ENERGY INCENSE MIX – WARMTH

  15,70 

  Sem pikantna, zeliščna mešanica namenjena kadilnemu ritualu. Moj vonj ogreje in nežno obkroža telo in duha, še posebej v hladnejšem času leta. Ustvarjam udobno, prijetno vzdušje v prostoru.

  Moje odlične sestavine:

  tonka semena, kakavove lupine, nageljnove žbice, benzoin, Palo Santo (sveti les) itd.; je naravno čista mešanica visoke kakovosti, izključno iz posušenih rastlinskih sestavin z naravnimi vezivnimi sredstvi, po tradiciji - izdelana ročno.  

  Količina:

  20 g
  Beri dalje
  Nakup!
 • kadilna zeliščna mešanica

  COLOR ENERGY INCENSE MIX – JOY

  15,70 

  Sem lesno, citrusno - sadna zeliščna mešanica namenjena kadilnemu ritualu. Moj vonj, kot vesel smeh, opazno vpliva na razpoloženje in širi pozitivno vzdušje po prostoru.

  Moje odlične sestavine:

  neem drevo, mentol, bela sandalovina, zlati kopal, grenivka, palmaroza itd.; je naravno čista mešanica visoke kakovosti, izključno iz posušenih rastlinskih sestavin z naravnimi vezivnimi sredstvi, po tradiciji - izdelana ročno.  

  Količina:

  20 g
  Dodaj v košarico
  Nakup!
 • kadilna zeliščna mešanica

  COLOR ENERGY INCENSE MIX – LOVE

  15,70 

  Sem cvetlična, sladko zeliščna mešanica namenjena kadilnemu ritualu. Moj vonj krepi energijo srca in vam pomaga čutiti; ne samo na ravni racionalnega razumevanja, tudi na ravni čustev in ljubezni.

  Moje odlične sestavine:

  cvetni listi vrtnic, vanilja, cimet, styrax, beli kopal itd.; je naravno čista mešanica visoke kakovosti, izključno iz posušenih rastlinskih sestavin z naravnimi vezivnimi sredstvi, po tradiciji - izdelana ročno.  

  Količina:

  20 g
  Dodaj v košarico
  Nakup!
 • pero za kadilni ritual

  INCENSE FEATHER

  12,40 

  Sem kadilno pero (črno/rjavo/belo, dolžine 30 cm).Uporabite me pri kadilnem ritualu, z menoj razpihate aromatičen dim, ki nastaja pri sežiganju zeliščne mešanice Color Energy Incense Herbal Mix. Simboliziram lahkotnost, čistost in jasnost.

  Moje odlične sestavine:

  Priporočam se:

  Količina:

  1 kos
  Beri dalje
  Nakup!